Botsing camper en personenauto

maandag 10 juli 2017

Amersfoort - Zondag 9 juli, omstreeks 10.30 uur, zijn een camper en een personenauto met elkaar in botsing gekomen op de A28 richting Utrecht.

De verdachte reed met zijn auto tegen de achterzijde van een camper. Hierdoor schoot de camper de berm in, waarna hij na 300 meter op de linkerzijde tot stilstand kwam. De inzittenden uit de gemeente Hoogeveen, een vrouw van 55 jaar oud, een man van 56 jaar oud en een baby, werden naar een ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de personenauto, een 31-jarige man uit Polen, bleek onder invloed van drank te zijn (655 ug/l). Hij werd aangehouden voor rijden onder invloed.Uw tip!

Omdat de bestuurder voor de aanrijding mogelijk al gevaarlijk rijgedrag heeft vertoond, is het Tactisch Verkeersteam op zoek naar getuigen. De verdachte reed in een groene audi A4 met een Pools kenteken. Heeft u deze man zien rijden op de A28 óf heeft u meer informatie over deze zaak? Neem dan contact op met het Tactisch Verkeersteam via tel: 0900 - 8844 óf maak gebruik van het onderstaand tipformulier. Meldt u zich liever anoniem? Bel dan met tel: 0800 - 7000. U kunt zich ook online melden via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leusden | 112 alarmeringen Leusden | Goedkoop Tanken in Leusden | Supermarkten in Leusden | Weerbericht Leusden