Overval bij hotel; politie zoekt getuigen

maandag 10 april 2017

Amersfoort - In de nacht van zondag 9 op maandag 10 april vond een gewapende overval plaats bij een hotel. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Rond 2.20 uur kwam een melding van een overval bij een hotel aan de Stationsstraat. Agenten gingen erheen en troffen een medewerker van het hotel aan. Hij vertelde dat hij aan het werk was achter de balie, toen er plotseling een onbekende man voor hem stond. Onder bedreiging van een vuurwapen dwong de man hem de kluis te openen. De medewerker deed wat hem werd opgedragen en vervolgens ging de verdachte ervandoor met een onbekend geldbedrag, in onbekende richting. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de verdachte, maar troffen hem niet aan.

De verdachte is man met een bleek gezicht van tussen de 30 en 45 jaar oud en mogelijk van Oost-Europese afkomst. Hij is ongeveer 1,80 meter lang en sprak met een zware stem. Hij droeg een zwarte capuchontrui, die hem te groot was, zwarte sportschoenen en een spijkerbroek. Verder droeg hij een zwarte pet met rode accenten.

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van de overval of die meer informatie hebben over de verdachte, contact op te nemen via 0900-8844. Meldt u zich liever anoniem dan kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook onderstaand tipformulier gebruiken.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leusden | 112 alarmeringen Leusden | Goedkoop Tanken in Leusden | Supermarkten in Leusden | Weerbericht Leusden