Getuigen gezocht van vechtpartij

maandag 27 februari 2017

Soest - In de nacht van zondag 26 op maandag 27 februari werden vijf personen aangehouden na een vechtpartij. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Rond 03.55 uur kwam een melding van een vechtpartij op de Bosstraat. Agenten gingen erheen en troffen twee gewonde mannen aan. Zij zouden zijn mishandeld door een groep jongeren, die verderop in de wijk zouden lopen. Een ambulance kwam ter plaatse en nam de slachtoffers mee naar een ziekenhuis. De agenten zochten in de omgeving naar de groep jongens en troffen op de Blieklaan vier personen aan die voldeden aan het signalement. Een vijfde persoon kwam uit een bosje gerend. Allen (4 mannen van 18 en één van 20 uit Amersfoort en Nijkerk) werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

De politie vraagt getuigen of mensen die meer weten over dit incident contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. Als u zich liever anoniem meldt dan kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leusden | 112 alarmeringen Leusden | Goedkoop Tanken in Leusden | Supermarkten in Leusden | Weerbericht Leusden